Invigningen var det stora målet som vi hela tiden pressade mot under våren. Nu, en vecka efter den stora dagen, är det dags att ta nya tag, sätta nya mål och fortsätta pressa mot dem. 1 juni börjar huset att hyras ut, och det är en milstolpe som vi behöver förbereda oss på. Då ska systemen bli mera användarvänliga att styra och det ska finnas allt som behövs för att bo där.

Sedan finns det mera långsiktiga mål att jobba mot. Vi behöver förbereda oss på vintern och synka ihop Inresols stirlingmaskin med resten av elsystemet. Vi måste fundera över hur vi kan börja övergången till likström i hela huset. Vi behöver få in svar från de som bor i huset på hur det funkar så att vi kan göra det bättre. Under bygget har det också kommit in lite tips och förslag på vad man skulle kunna utveckla och vilka tekniker som finns, vilket är väldigt roligt. Det ska vi titta lite närmare på nu.

Har du förslag på vad vi borde göra? Vill du komma på studiebesök? Välkommen att höra av dig.